Bijzondere urnen voor uw dierbare

Bijzondere urnen voor uw dierbare

Bijzondere urnen voor uw dierbare

Tegenwoordig zijn urnen beschikbaar in allerlei verschillende formaten, materialen en kleuren. Waar vroeger een urn bestond uit een eenvoudige pot, kunt u hedendaags een grote diversiteit aan urnen verwachten. Om u een handje te helpen met de zoektocht naar een gedenkteken voor uw dierbare, hebben wij de meest bijzondere urnen op een rij gezet.

Bijzondere urnen van glas

We beginnen met bijzondere urnen van glas. Urnen van glas staan erom bekend dat elke gecreëerde urn een uniek gemaakt gedenkteken is, dat maakt deze dan ook zo speciaal. Glazen urnen worden namelijk handgeblazen, waardoor elke urn er net wat anders uit komt te zien. De vormen en kleuren zijn in iedere denkbare manier mogelijk. Zo zijn er glazen urnen in de vorm van een bol, hart, vogel of vlinder. Daarnaast is het bij URNWINKEL. ook mogelijk om zelf een glazen urn te ontwerpen.

Biologisch afbreekbare urnen

Deze biologisch afbreekbare urnen zijn zo bijzonder, omdat ze aan de hand van organische materialen worden samengesteld. Denk daarbij aan urnen van bijvoorbeeld maïs, zetmeel, zand, hars, bamboe of Himalayazout. Deze urnen zijn speciaal gemaakt om uw dierbare een bijzondere plek te geven in bijvoorbeeld het bos, de zee of op een andere natuurlijke bestemming.

Urnen speciaal voor buiten

Niet iedere urn is geschikt om buiten neer te zetten, dat maakt deze zogenoemde ‘buiten urnen’ zo bijzonder. Buiten urnen zijn gecreëerd van speciale materialen, waardoor ze bestand zijn tegen allerlei weersomstandigheden. Zo zijn er urnen van natuursteen, RVS, keramiek en brons. Met deze bijzondere urnen voor buiten kunt u uw geliefde een mooie, zichtbare gedenkplek in de natuur geven.

Bijzondere mini urnen

Mini urnen worden steeds bekender onder de mensen. Ze zijn zo speciaal omdat ze een kleiner formaat hebben dan de gemiddelde urn. Met mini urnen kan de as van uw dierbare verdeeld worden over verschillende geliefden. Ook zou een deel van de as verspreid kunnen worden en een deel bewaard kunnen blijven in een mini urn. Een bijzondere mini urn bestaat er in verschillende vormen en materialen. Zo zijn er mini urnen van keramiek, messing & brons en nog vele andere.

Duo urnen

Om de opsomming bijzondere urnen te beëindigen, sluiten we de lijst af met duo urnen. Duo urnen zijn bijzonder, omdat deze niet voor één, maar voor twee dierbaren is. Waar vroeger voor een familiegraf gekozen werd, is er nu de mogelijkheid om twee dierbaren samen te bergen.

Bijzondere urn bestellen

Zoals u leest is er een grote variëteit aan bijzondere urnen beschikbaar. Iedere dierbare heeft een eigen verhaal en verdient een eigen, uniek gedenkteken. Wanneer een dierbare overlijdt, breekt vaak een periode aan waarin veel geregeld dient te worden. In deze tijden is het fijn dat de zoektocht naar een bijzondere urn gemakkelijk verloopt. Bij URNWINKEL. zijn alle bovengenoemde urnen dan ook zeer eenvoudig te bestellen.