URNWINKEL, wie zijn wij?

Iedereen verdient een waardig afscheid en een mooie herinnering

Wij begrijpen dat het uitkiezen en aanschaffen van een urn, assieraad of gedenkmonument best moeilijk kan zijn. Het is een emotionele beslissing waarbij het belangrijk is dat het monument mooi, passend en duurzaam is. Producten van hoogwaardige kwaliteit, met liefde en zorg vervaardigd.

Ons doel is u op een open, moderne en klantvriendelijke manier te helpen bij het uitzoeken van een tastbare herinnering aan uw dierbare. Uw wens staat hierbij centraal. Door de samenwerking met verschillende kunstenaars in binnen- en buitenland zijn wij in staat om precies datgene te laten maken wat u wenst.

URNWINKEL. biedt passende urnen, assieraden en aanverwante artikelen voor elk budget in Nederland en België. Ook werken wij samen met uitvaartbegeleiders en crematoria.

 

Team URNWINKEL.
Klantenservice URNWINKEL.
URNWINKEL.

Het ontstaan van URNWINKEL.

Wij zijn Sander van den Berg en Joost Kramer, oprichters van URNWINKEL. Wij kennen elkaar sinds de basisschool. Dit is nu alweer 38 jaar. Geïnspireerd door onze gedeelde passie voor vormgeving, ondernemerschap en het verlangen om anderen te helpen, besloten wij in 2007 de grote stap te zetten om naast onze vriendschap ook een zakelijk partnerschap aan te gaan. Dus niet omdat we een (semi)traumatische ervaring gehad hebben rondom een uitvaart, maar omdat we nabestaanden graag een bijzondere tastbare herinnering willen geven.

Op het moment dat wij begonnen waren er vrijwel geen urnen en andere gedenkartikelen online beschikbaar. De urnen van dat moment waren beschikbaar in elke kleur, zolang het maar zwart was. Dit bracht ons tot een internationale zoektocht naar unieke gedenkartikelen, een zoektocht die nog altijd voortduurt.

Wij zoeken stad en land af naar bijzondere gedenkartikelen die een waardevolle aanvulling op ons unieke assortiment zijn. Wij werken met lokale ambachtslieden en kunstenaars over de hele wereld die met de hand vervaardigde urnen, assieraden en gedenkmonumenten creëren. Ook ontwerpen we – in samenwerking met onze klant en kunstenaars - eigen producten. U kunt hierbij denken aan urnen in de vorm van een formule 1 auto, Boeddha urnen en een Egyptische urnen lijn. Vindt u in onze webwinkel toch niet het gedenkmonumentje dat u zoekt, dan kunnen wij een gedenkmonument voor u maken aan de hand van uw specifieke wens. Elk gedenkmonumentje is met liefde en zorg vervaardigd. De gedenkmonumentjes zijn niet alleen de laatste rustplaats, maar zeer zeker ook een herinnering aan het geleefde leven.

Vanwege de groei die wij de afgelopen jaren hebben mogen doormaken werken wij samen met een ontzettend fijn team. Samen met Hendrik, Geeske en Gjalt vormen we – als we zo vrij mogen zijn – een ontzettend hechte familie.

Waar staan wij voor?

Wij reizen veel om een zo mooi mogelijke collectie samen te stellen. Daarom staan wij voor:

 artikelen die met aandacht en zorg gemaakt zijn;
het grootste assortiment van Europa;
 wij bieden maatwerk;
gratis verzenden en 100 dagen retourneren;
al meer dan 15 jaar ervaring;
 veilig en achteraf betalen;
oprecht advies.

urnwinkel klantenbeoordelingen reviews uitstekend 

 Ruim 3.000 klanten geven ons een 4.7/5

 

De webwinkel is bewust eenvoudig, functioneel en gebruiksvriendelijk ontworpen. Onze scherpe prijzen danken wij aan een onafhankelijk inkoopbeleid, een goede kennis van materiaal en aandacht voor detail. Resultaat is een uniek aanbod dat varieert en groeit. Tevens zorgen wij ervoor dat u achteraf geen extra verzendkosten betaalt.

Wanneer u ervoor kiest om bijvoorbeeld een urn of assieraad eerst te bekijken en uw wensen met ons wilt bespreken is het ook mogelijk om ons te bezoeken op afspraak. Wilt u voor persoonlijk advies een afspraak maken met één van onze deskundigen? Vul het contactformulier in of bel +31 858 081 046.

URNWINKEL.

Roggemole 8-14
8531 WB Lemmer
Nederland

Telefonisch bereikbaar
Ma t/m vr 9:00 - 17:00
+31 858 081 046

KvK nummer: 81816146
BTW nummer:NL862230500B01

Omdat wij u zo goed mogelijk van dienst willen zijn, staan wij open voor uw mening. Wanneer u bijvoorbeeld iets mist, een opmerking heeft of advies wilt hebben, kunt u dit kenbaar maken via info@urnwinkel.nl of d.m.v. ons contactformulier. U kunt dit volledig anoniem doen door alleen het tekstveld in te voeren.

Wij hopen op deze manier onze winkel zo goed mogelijk af te stemmen op uw wensen en zijn u bij voorbaat zeer erkentelijk voor uw reactie. Uitvaartbegeleiders en crematoria kunnen hier inloggen.