Ruilen of retourneren

Ruilen of retourneren? Dat kan natuurlijk!

U kunt het artikel binnen 14 dagen na ontvangst kosteloos (alleen particulieren) retourneren. Wanneer u een artikel retour stuurt wordt het aankoopbedrag binnen 7 werkdagen na ontvangst op uw bankrekening teruggestort. Het artikel moet daarvoor ongeschonden en met originele verpakking bij ons ontvangen zijn.

Graag willen wij uw retour zo goed en zo snel mogelijk behandelen. Hoe meer gegevens u invult, hoe beter wij u kunnen helpen. Wanneer u een artikel wilt retourneren kunt u het retourformulier invullen en toevoegen in het pakket. Verwijder tevens het oude verzendlabel.

Hoe kan ik een bestelling retour sturen?
Voor uw gemak biedt URNWINKEL twee manieren om uw bestelling retour te sturen.

1.    Eenvoudig zelf een retouropdracht aanmaken (gratis)
Klik op de onderstaande link. De eerste link is voor verzendingen binnen Nederland, de tweede link is voor bestellingen uit België. Om uw retourartikel goed te kunnen behandelen verzoeken wij  het retourformulier volledig in te vullen en toe te voegen in de verzenddoos. Deze service geldt alleen voor particulieren.

Nederland: overdag, avond of zaterdag ophalen door DHL of wegbrengen naar servicepunt

België: overdag ophalen door DHL

2.    Retourneren via het postkantoor of een postnl servicepunt
Ook is het mogelijk om uw pakket te retourneren via het postkantoor of een postnl servicepunt. Om uw retourartikel goed te kunnen behandelen verzoeken wij  het retourformulier volledig in te vullen en toe te voegen in de verzenddoos. De kosten voor een retourzending bedragen ongeveer € 6,95. Deze kosten zijn voor uw rekening.

Retouradres
U kunt het retourpakket zenden naar:

URNWINKEL
T.a.v. Afdeling retouren
Roggemole 8-14
8531 WB Lemmer
Nederland

Wanneer u een vraag heeft of advies wilt hebben kunt u contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen of te bellen naar +31 858 081 046.