Buiten urnen

Buiten urnen

Buiten urnen

Tonen als Foto-tabel
Foto-tabel
Lijst
Lijst
Filters
Tonen als Foto-tabel
Foto-tabel
Lijst
Lijst
Filters

Buiten urnen, een urn speciaal gemaakt voor buiten

Onze buiten urnen zijn te categoriseren in twee categorieën; urnen die bestand moeten zijn tegen de weersinvloeden en urnen die naar verloop van tijd dienen te vergaan. Leest u meer op onze inspiratiepagina.

Buiten urnen bestand tegen de weersinvloeden
RVS is een hoogwaardig en onderhoudsvriendelijk metaal dat bestand is tegen alle weersinvloeden. Het staal is dan ook weer- en zuurbestendig. Ook zijn de urnen nagenoeg onderhoudsvrij. Alle RVS urnen zijn gemaakt van het type 316. Dit type RVS is beter bestand tegen corrosie dan de standaard urnen van het type 304.

Naast urnen van RVS zijn natuursteen urnen zeer geschikt voor buiten. Ook marmer en graniet zijn zeer duurzaam en geschikt tegen vorst en UV straling. Natuursteen urnen blijven kleurecht en zijn zeer eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek. Elke natuursteen urn is uniek.

Een aantal door kunstenaars gemaakte urnen van keramiek zijn ook geschikt voor buiten. Deze bijzondere keramische urnen worden gemaakt in een moderne pottenbakkerijen, waar het ambacht en de liefde voor het werk centraal staan. Let op! Bij de productkenmerken wordt aangegeven of de urn geschikt of niet geschikt voor buiten bewaring is. Hier vindt u de urnen van keramiek.

Tot slot zijn onze bronzen urnen uitermate geschikt voor buiten. Brons is zeer corrosiebestendig.

Buiten urnen om naar verloop van tijd opgenomen te worden in de bodem
Kiest u voor een milieuvriendelijke bestemming van de as, dan is een bio- of eco urn zeer geschikt. De biologisch afbreekbare urn is een buiten urn die na verloop van tijd vergaat en weer wordt opgenomen in de aarde of in het water. De milieuvriendelijke urnen zijn vervaardigd van plantaardige materialen en zijn geschikt voor het begraven van de as in de aarde. Tevens kunnen een aantal van deze urnen bijgezet worden in een urnenmuur of meegenomen worden om thuis een plekje te geven. Klik hier voor onze biologisch afbreekbare urnen voor buiten.

URNWINKEL. geeft u graag vrijblijvend advies over onze urnen voor buiten. Heeft u een vraag of opmerking? Neem alstublieft contact met ons op.