Urnen hart

Urnen hart

Urnen hart

Tonen als Foto-tabel
Foto-tabel
Lijst
Lijst
Pagina
Filters
Tonen als Foto-tabel
Foto-tabel
Lijst
Lijst
Pagina
Filters

Wilt u een hartvorm urn / urn met hart kopen?

Waarbij voorheen het begraven van dierbaren een populaire keuze was, wordt er nu vaker gekozen voor het cremeren van geliefden. In de laatste jaren is het aanbod van urnen hierdoor enorm toegenomen. Urnen zijn er in alle soorten maten denkbaar verkrijgbaar en in verschillende materialen, van hout, glas, natuursteen, kunststof of bijvoorbeeld koper. En in ontelbare mooie vormen zoals een engel, vlinder of een urn hartvorm. Ook kunt u er voor kiezen om uw urn met hart / hartvorm urn (deels) zelf te ontwerpen bij ons.

Afscheid nemen van een dierbare is een emotioneel zwaar proces, het uitkiezen van een gepaste urn is daarbij een belangrijke overweging. Wij van URNWINKEL. hebben een collectie samengesteld van prachtige urnen in hartvorm. Op deze pagina vindt u daar meer informatie over.

Urn hart symboliek

Een urn met hart / hartvorm urn is één van de meest gekozen thema’s. Al eeuwen lang staat het hart in veel delen van de wereld symbool voor oneindige liefde. Het hart staat hierbij gelijk aan het kloppende hart, het leven zelf. Na de dood stopt het hart dan wel met kloppen, maar de liefde is én blijft oneindig. Het hart symboliseert deze dierbare benadering, een hart urn past hier goed bij. Daarom is een hart urn met goede reden voor vele mensen één van de eerste keuzes bij het uitzoeken van een gepaste urn.

Urn met hart collectie

Met veel zorg en aandacht hebben wij een prachtige complete collectie geprobeerd samen te stellen van verschillende urnen hartvorm in allerlei maten, materialen en prijsklassen. Ook maatwerk is mogelijk. Zo hebben wij diverse mini urnen met hart in ons assortiment, maar ook duo urnen met hart.

Ook zijn er hart urnen met een tweede design erin verwerkt. Denk hierbij aan een hartvorm urn dat geplaatst is in een traan, een hand, of kies voor een hart urn met vogels of pootafdrukken. Wij hebben geprobeerd de collectie zo uitgebreid mogelijk te maken en in verschillende prijsklassen. Bent u op zoek naar een goedkope hartvorm urn? Het mini urntje ‘Hartje in hand’ is een geliefde keuze.

Het vullen van een hartvorm urn

U kunt er voor kiezen om de urn hartvorm door het crematorium of de uitvaartondernemer te laten vullen, maar u kunt de urn in de vorm van een hart zelf ook vullen. Wanneer u de urn van plan bent om zelf te laten vullen, kunt u dit aangeven bij het crematorium zodat zij een kleine hoeveelheid as voor u apart houden. Voor het vullen van de hartvormige urn kunt u onze vulhandleiding doornemen. Hierin staat precies uitgelegd hoe u de urn kunt vullen.

Eigen ontwerp urn hart

Het is bij URNWINKEL. ook mogelijk om uw eigen ontwerp hart urn te laten ontwikkelen. Wanneer dit uw wens is, ontvangen wij graag een schets, foto of voorbeeld. Op basis hiervan kunnen wij een ontwerp maken, waarna u van ons een offerte ontvangt waar u akkoord op kunt geven.

Heeft u een vraag of advies nodig over de aanschaf van een hart urn? Neem dan gerust contact met ons op.