Duurzame biologisch afbreekbare urn van bierbostel

Duurzame biologisch afbreekbare urn van bierbostel

Door te kiezen voor een biologisch afbreekbare urn kun je de levensfilosofie van de overledene weerspiegelen. Een rustplaats zoals de overledene dat gewild had.

Steeds meer mensen proberen hun leven in harmonie met het milieu door te brengen. Soms zijn families echter niet in staat om dit voort te zetten wanneer de persoon overlijdt, en gebruiken zij uiteindelijk conventionele urnen met een hoog risico op het vrijkomen van zware metalen of giftige plastics die milieuschade veroorzaken. Dit is waar de toonaangevende leverancier van urnen, URNWINKEL. probeert te helpen. Zij hebben onlangs een biologisch afbreekbare urn van bierborstel op de markt gebracht. Hiermee spelen zij in op de groeiende vraag naar duurzame urnen.

De biologisch afbreekbare urnen zijn gemaakt van bierborstel, een restproduct dat wordt gebruikt om bier te maken. Deze collectie is niet alleen ontwikkeld om een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk achter te laten, maar vormt ook een combinatie van exclusieve kwaliteit en design. Dit helpt familieleden om het nalatenschap van hun dierbaren ook na de uitvaart de respecteren. Andere biolgisch afbreekbare urnen in het assortiment zijn gemaakt van natuurlijke materialen waaronder bamboe, hout, gerecycled papier, zand, zout en maïszetmeel. De urnen zijn ontworpen om na verloop van tijd op natuurlijke wijze af te breken.

In een gesprek met de media over de lancering van hun biologisch afbreekbare urn, zei een vertegenwoordiger van het bedrijf: "Wij zijn er trots op dat we kunnen helpen naar de vraag naar duurzame opties bij het eren van hun dierbaren. Onze biologisch afbreekbare urnen verminderen de schadelijke effecten van bijvoorbeeld metalen en kunststof urnen op het milieu. Wij bieden ook maatwerk om families te helpen precies die urn te maken die past bij de overledene."

De biologisch afbreekbare urnen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en maten. Om klanten goed te faciliteren, hanteren zij snelle levertijden, met leveringen die gemiddeld vijf werkdagen duren. Om het de klanten nog makkelijker te maken, hebben ze geen minimaal bestelbedrag. URNWINKEL. levert ook urnen voor huisdieren, baby’s, kinderen, grafdecoratie en assieraden.