Zilveren assieraden

Zilveren assieraden

Zilveren assieraden

Tonen als Foto-tabel
Foto-tabel
Lijst
Lijst
Pagina
Filters
Tonen als Foto-tabel
Foto-tabel
Lijst
Lijst
Pagina
Filters

Assieraad / assieraden zilver

Steeds meer mensen in België kiezen ervoor om na de crematie of begrafenis van de overleden dierbare of huisdier een kleine hoeveelheid as, een haarlok of een beetje aarde van het graf in een assieraad te bewaren. Het dragen van een assieraad, zoals een zilveren ashanger, heeft voor veel mensen een positieve uitwerking gedurende en na het rouwproces.

Waarom kiezen voor een assieraad zilver?

Wanneer uw dierbare overlijdt, zijn er verschillende mogelijkheden om de as te bewaren. Zo kunt u ervoor kiezen om de as in een urn te bewaren, maar er zijn ook genoeg andere mogelijkheden. Als u uw dierbare voor altijd dichtbij u wilt dragen, kunt u kiezen voor een zilveren assieraad, zoals een zilveren ashanger, bedel of ring. In een assieraad van zilver kunt u naast as, ook een haarlokje, aarde van het graf of een stukje stof bewaren. Wanneer u een zilveren assieraad besteld, krijgt u altijd een vulhandleiding erbij, zodat u zelf het assieraad kunt vullen. Indien u 100% zekerheid wilt hebben dat het zilveren assieraad niet meer geopend kan worden adviseren wij u het sieraad te verlijmen of te laten solderen door uw juwelier.

Wij bieden zilveren assieraden, die zowel door volwassenen als door kinderen kunnen worden gedragen. Daarnaast zijn onze assieraden van hoogwaardige kwaliteit, zodat u deze lang kunt dragen zonder dat deze snel beschadigd.

Kiest u voor een ashanger zilver, of toch voor een ander assieraad?

Wij hebben verschillende assieraden van 925 sterling zilver in ons assortiment, zoals ashangers, ringen en bedels.

Ashanger zilver

URNWINKEL.be heeft verschillende zilveren ashangers in het assortiment, zoals de ashanger zilver hart, ashanger zilver kruis, ashanger zilver infinity sign, ashangers zilver met zirkonia steentje en ashangers in de vorm van een traan. De traan staat symbool voor verlies, wat deze ashanger zilver, een sierraad maakt met een prachtige betekenis. Kortom, wij hebben een prachtig assortiment met ashangers en er is altijd wel een die bij al uw wensen past.

Asbedels zilver

Ook ons assortiment met zilveren asbedels is groot. Asbedels zitten niet aan een armband vast, maar de armband loopt door de hanger heen. Onze asbedels zijn voor vrijwel iedere armband geschikt, maar u kunt bij ons ook armbanden kopen die speciaal voor de asbedels geschikt zijn. Deze armbanden zijn extra stevig, waardoor stuktrekken vrijwel is uitgesloten.

Asringen zilver

Daarnaast verkopen wij ook nog enkele asringen, zoals een zilveren asring met onyx en asringen met een holle ruimte. Een asring is subtiel en elegant en wordt niet gelijk herkend als zijnde, door de mensen in uw omgeving.

Gedenksieraden zilver

Naast zilveren assieraden, verkopen wij ook zilveren gedenksieraden. Gedenksieraden van zilver zijn niet voorzien van een askamer voor crematie as, maar zijn bedoeld ter nagedachtenis aan uw overleden dierbare. Wij hebben zilveren gedenksieraden in verschillende stijlen; van modern tot klassiek. De kans is dus groot dat u een bijzonder gedenksieraad vindt dat bij u en uw overleden dierbare past.

Assieraad zilver met vingerafdruk

Een aantal van onze assieraden kunt u ook personaliseren door middel van een vingerafdruk. Een vingerafdruk assieraad symboliseert de verbondenheid met uw overleden kind, man, vrouw, moeder of geliefde. Hierdoor blijft de herinnering aan uw dierbare voor eeuwig bestaan. Om een assieraad zilver met vingerafdruk te bestellen, kunt u eenvoudig een afbeelding (vingerafdrukscan) toe voegen aan de bestelling.

Heeft u advies nodig over de aanschaf van zilveren assieraden?

Wilt u advies of meer informatie over bijvoorbeeld zilveren ashangers of andere assieraden? Neem dan contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken van maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren. Daarnaast kunt u ook het contactformulier invullen, met ons chatten of een e-mail sturen.