Boeddha urn, een vredige herinnering

Boeddha urn, een vredige herinnering

URNWINKEL. presenteert de Boeddha waarin de as van uw overledene bewaard kan worden

Na een inspirerende zoektocht hebben Sander en Joost van URNWINKEL uit Lemmer een Boeddha ontwikkeld waarin de as van de overledene bewaard kan worden. Het combineren van een Boeddha met een losse urn is niet meer nodig. Deze Boeddha urn heeft een vulopening waarin voldoende as kan worden gegoten. De Boeddha urn kent verschillende varianten; Boeddha's geschikt voor zowel binnen als buiten en Boeddha's enkel voor binnen. De Boeddha urnen hebben een bijzondere uitstraling en zijn gemaakt van materialen zoals keramiek en brons.

In 2007 is URNWINKEL opgericht om verandering aan te brengen in een bestaande branche waar veel van hetzelfde werd verkocht. Het doel van URNWINKEL is dan ook deze branche te benaderen op een open, moderne en klantvriendelijke manier. Bij ons staat de wens van onze klant daadwerkelijk centraal. Door de samenwerking met verschillende kunstenaars in binnen- en buitenland is URNWINKEL in staat om precies datgene te laten maken wat de nabestaanden wensen.

Gepersonaliseerde Boeddha urnen

Kun u de Boeddha urn die bij u past niet vinden of wilt u meer advies over de aanschaf van een Boeddha urn? Neem dan contact met ons op zodat we kunnen zoeken naar een op maat gemaakte oplossing.

Iedereen verdient een waardig afscheid en een mooie herinnering. URNWINKEL.