Assieraden van geelgoud en witgoud

Assieraden van geelgoud en witgoud

Assieraden van geelgoud en witgoud

Tonen als Foto-tabel
Foto-tabel
Lijst
Lijst
Pagina
Filters
Tonen als Foto-tabel
Foto-tabel
Lijst
Lijst
Pagina
Filters

Assieraad van geelgoud of witgoud. Unieke assieraden en gedenksieraden.

Steeds meer mensen kiezen ervoor om na de crematie of begrafenis van de overleden dierbare of huisdier een symbolische hoeveelheid as, een haarlok of een beetje aarde van het graf in zogenoemde assieraden, zoals ashangers of asbedels te bewaren. Het dragen van een assieraad, gedenksieraad of asbedel van goud heeft voor veel mensen een positieve uitwerking gedurende en na het rouwproces en is een tastbare herinnering aan uw dierbare. Wanneer u een gouden assieraad bij ons besteld, krijgt u er altijd een vulhandleiding bij, zodat u zelf het assieraad kunt vullen.

Wanneer u 100% zekerheid wilt hebben dat het geelgouden of witgouden assieraad niet meer geopend kan worden adviseren wij u het sieraad te verlijmen of te laten solderen door uw juwelier.

Voor welk type assieraad goud kiest u?

Wij hebben gouden assieraden in ons assortiment, die zowel door heren, als dames en kinderen kunnen worden gedragen. U kunt bij ons bijvoorbeeld een gouden ashanger, gouden asbedels, gouden asringen of een gouden horloge clip bestellen. Als onze gouden assieraden zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit, waardoor u deze lang kunt dragen zonder dat deze snel beschadigen.

Ashanger goud

URNWINKEL. heeft verschillende gouden ashangers in het assortiment, zoals de ashanger goud hart, ashanger ster en ashanger vlinder goud.

De ster staat o.a. symbool het licht in de duisternis en de poort naar de hemel wat deze een gouden ashanger met ster, een sieraad maakt met een prachtige betekenis. Kortom, wij hebben een prachtig assortiment met gouden ashangers, waardoor er altijd wel een is die bij al uw wensen past.

Asbedels goud

Ook ons assortiment met gouden asbedels is groot. Onze gouden asbedels zijn voor vrijwel iedere armband geschikt, o.a. voor Pandora, Sim Stars, Larenza, Amora en Trollbeads armbanden. U kunt bij ons ook armbanden kopen die speciaal voor de asbedels geschikt zijn. Deze gouden armbanden zijn van hoogwaardige, stevige kwaliteit, waardoor stuktrekken vrijwel is uitgesloten.

Gouden assieraden met vingerafdruk

Wij hebben diverse assieraden in het assortiment die u kunt personaliseren door een vingerafdruk erin te laten graveren. Een assieraad met vingerafdruk maakt de herinnering aan uw overleden dierbare tastbaar en symboliseert de verbondenheid met uw dierbare. Om een gouden assieraad met vingerafdruk te bestellen, kunt u een afbeelding / scan toe voegen aan uw bestelling.

Gedenksieraden goud

Naast gouden assieraden, verkopen wij ook Gedenksieraden goud. Gedenksieraden van goud beschikken niet over een askamer, maar zijn bedoeld ter nagedachtenis aan uw overleden dierbare. Wij hebben een ruim assortiment met gouden gedenksieraden, maar indien u een persoonlijk idee heeft, kunt u uw ideeën altijd met ons bespreken. Onze juwelier kan u een passend voorstel doen.

Heeft u advies nodig over de aanschaf van gouden assieraden of gedenksieraden?

Wilt u advies of meer informatie over bijvoorbeeld ashangers met goud of andere gouden assieraden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar, maar u kunt ons ook e-mailen, het contactformulier invullen of met ons chatten.