Onze klanten beoordelen ons met een gemiddelde score van 4.7 gebaseerd op 2793 beoordelingen. Hier zijn we best trots op.

As armbanden

72 articles in
As armbanden
Tonen als Foto-tabel
Foto-tabel
Lijst
Lijst
Filters
Tonen als Foto-tabel
Foto-tabel
Lijst
Lijst
Filters

Unieke as armbanden van hoge kwaliteit

Na de crematie van uw dierbare is het mogelijk om de crematie as in een urn te plaatsen en de urn een mooie plaats in uw huis te geven. Misschien heeft u meer behoefte om uw overleden dierbare zo dicht mogelijk bij u te houden.

Het dragen van een as armband heeft voor veel mensen een positieve uitwerking gedurende en na het rouwproces. Door het dragen van een as armband, draagt u uw overleden dierbare altijd met u mee. Voor veel mensen is het een bijzondere en vooral een tastbare herinnering aan een speciaal persoon.

Steeds meer mensen kiezen ervoor om na de crematie of begrafenis van de overleden dierbare of huisdier een kleine hoeveelheid as, een haarlok of een beetje aarde van het graf in een as armband te bewaren. In ons assortiment vindt u armbanden voor dames, heren en kinderen.

Onze as armbanden zijn zeer duurzaam
In welke prijsklasse u een armband ook zoekt, alle armbanden zijn van hoge kwaliteit en gemaakt van edelstaal, goud of zilver. De kwaliteit is belangrijk, omdat een mooi assieraad tijdloos is en lang mee moet gaan. De as armbanden zijn ontworpen en met de hand gemaakt door ervaren edelsmeden.

In de armbanden is een ruimte gemaakt waarin een kleine hoeveelheid as van uw dierbare geplaatst kan worden. Het sieraad is gemakkelijk zelf te vullen en te verlijmen. Wij raden het dan ook aan om het sieraad altijd te verlijmen zodat deze goed vergrendeld blijft. Wanneer u 100% zekerheid wilt hebben dat de as armband niet meer geopend kan worden adviseren wij u de armband te verlijmen of te laten solderen door uw juwelier.

Wij garanderen de kwaliteit van de armbanden, mocht er onverhoopt toch iets niet in orde zijn dan bieden wij volledige garantie en service na het bestellen en kopen van de armbanden.

As armbanden personaliseren
Ook is het mogelijk de meeste armbanden te laten graveren. Het is een mooie manier om de armband nog persoonlijker te maken. U kunt de armband bijvoorbeeld laten voorzien van naam en data, maar ook een tekst is mogelijk. Ervaart u tijdens het bestelproces onduidelijkheden dan kunt u altijd even contact met ons opnemen.

As-armbanden. Bijzonder, betaalbaar