Biologisch afbreekbare mini urn van zand

€ 125,00
Incl. BTW en verzending

Artikel nr.: 103021

Levertijd: 5 - 10 werkdagen

Materiaal: Biologisch afbreekbaar

Kleur: Bruin

Afmeting (hxbxd in cm): Ø 14 cm

Inhoud: 0.7 liter


Deze biologisch afbreekbare mini urn is handgemaakt van zand en gebonden met plantaardige materialen. Deze ronde urn is stevig, biologisch afbreekbaar en 100% oplosbaar. De mini urn is speciaal ontworpen om de as weer terug te brengen naar de natuur. De mini urn kan in het water ondergedompeld worden en begraven worden in de grond.

Heeft u vragen bel gerust +31 858 081 046 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Details

Deze biologisch afbreekbare mini urn is handgemaakt van zand en gebonden met plantaardige materialen. Deze ronde mini urn is stevig, biologisch afbreekbaar en 100% oplosbaar. De mini urn is speciaal ontworpen om de as weer terug te brengen naar de natuur. De urn kan zowel in het water ondergedompeld worden als begraven worden in de grond.

Als er gekozen wordt om de mini urn in het water af te laten zinken, zal de urn binnen enkele seconden zinken. De oplostijd in water is ongeveer 5 tot 10 minuten, afhankelijk van de watertemperatuur.

Alle biologisch afbreekbare mini urnen uit deze serie worden met de hand vervaardigd uit natuurlijk organische materialen, waardoor deze volledig biologisch afbreekbaar zijn. De producent gebruikt enkel grondstoffen afkomstig vanuit een plantaardige of minerale oorsprong. Zodoende kan de as op een symbolische en milieuvriendelijke manier terug worden toevertrouwt aan de natuur.

Aanvullende Informatie

Artikelnummer
103021
Kleur
Bruin
Symbool / thema / vorm
Bol, rechthoek, kubus & driehoek
Afmeting (h x b x d in cm)
Ø 14 cm
Inhoud in liter
0.7
Levertijd
5 - 10 werkdagen
Toepassing
Buiten
Extra
De consumentenprijs van dit product is inclusief BTW en verzendkosten