Asverstrooiing lucht

2 Artikel(en)

As verstrooien in de lucht

URNWINKEL biedt u de mogelijkheid om de as van een dierbare op 20 km hoogte te verstrooien. De as wordt in een speciale, milieuvriendelijke ballon met een groot uitzettingsvermogen geplaatst, welke daarna met helium wordt gevuld. Wanneer deze as-ballon wordt los gelaten zal hij direct - in een stijgende lijn- de lucht ingaan. Op zo'n 20 km hoogte zal de gevulde as-ballon door de luchtdruk knappen. De vrijkomende as wordt op deze hoogte door de verschillende luchtstromingen verstrooid.

Tevens is het mogelijk om de as van uw dierbare te verstrooien middels een vuurpijl boven zee. Om dit te realiseren werken wij samen met een professioneel en gespecialiseerd vuurwerkbedrijf. Asverstrooiing per vuurpijl is alleen vanaf Nederlandse kustlocaties mogelijk in de richting van de zee. Asverstrooiing per vuurpijl is zowel overdag als in de avond mogelijk. Kortom een uniek afscheid om nooit te vergeten. 

Zelfs is het mogelijk om de as van uw dierbare buiten de dampkring in de ruimte te laten verstrooien.

De genoemde prijzen voor het verstrooien van de as van uw dierbare In de lucht zijn vanaf prijzen. Als u meer informatie wenst kunt u contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen.